2019_20
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  COMUNICACIÓ CIENTÍFICA
DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) COMUNICACIÓ CIENTÍFICA Codi 19625201
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Juny, Jul., Set.
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
PORTILLO GUISADO, MARIA DEL CARMEN
Adreça electrònica carmen.portillo@urv.cat
Professors/es
PORTILLO GUISADO, MARIA DEL CARMEN
Web
Descripció general i informació rellevant Tècniques de comunicació general: Coneixement, us i desenvolupament
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent