2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA Codi 19625202
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
BUSTO BUSTO, OLGA
Adreça electrònica olga.busto@urv.cat
Professors/es
BUSTO BUSTO, OLGA
Web
Descripció general i informació rellevant En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Aprofundiment en les tècniques d'anàlisi química i la sensometria aplicades a l'enologia
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent