2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Webconferència
A1
6 18 24
Fòrums de debat
A1
CT2
CT5
3 3 6
Resolució de problemes, exercicis
A1
CT2
CT3
CT5
0 10 10
Lectura de documentació escrita / gràfica elaborada
A1
CT2
CT3
0 6 6
Treballs col·laboratius.
A1
CT2
CT3
CT5
0 12 12
Atenció personalitzada
2 0 2
 
Proves objectives de preguntes curtes
A1
CT2
CT3
1 6 7
Proves objectives de tipus test
A1
CT2
CT3
1 6 7
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat