2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries En iniciar les classes, els professors donaran una visió general de l'assignatura per tal de facilitar a l'alumne la contextualització y abast de l'assignatura dins de l'àmbit del Màster
Webconferència En aquestes sessions els professors de l'assignatura donaran les pautes per anar seguint l'assignatura i anar adquirint els coneixements sobre els fonaments teòrics de l'assignatura i
Fòrums de debat Es debatran els temes que es creguin necessaris per a que els alumnes puguin aprofundir en els diferents temes tractats.
L'ús del Moodle permet la participació en el debat de manera asíncrona facilitant la participació de cada un dels alumnes quan aquests han pogut buscar i processar la informació necessària per enriquir de manera satisfactòria el debat
Resolució de problemes, exercicis Resolució de problemes pràctics concrets
Lectura de documentació escrita / gràfica elaborada Es proporcionaran capítols d’e-llibres, articles de divulgació i/o científics per tal que els alumnes puguin preparar els temes abans de les webconferències i aprofundir en els temes treballats mitjançant aplicacions a casos reals.
S'adequaran a la formació dels diferents alumnes
Treballs col·laboratius. Els treballs seran de diferent índole segons el nombre d'alumnes així com el nivell que aquests tinguin.
De manera general, es faran en equip i s'han de presentar de manera escrita. En casos concrets se'n podran seleccionar alguns per ser exposats de manera oral a classe
Atenció personalitzada L'alumne pot contactar amb els professors del màster via correu electrònic/Moodle per tractar temes de ràpida solució.
En cas de problemes personals o de resolució complexa, poden contactar per aquestes mateixes vies amb els professors per concretar una cita presencial