2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Fòrums de debat
A1
CT2
CT5

S'avaluarà tant la participació com la qualitat de la informació aportada i comentaris efectuats
20%
Resolució de problemes, exercicis
A1
CT2
CT3
CT5
S'avaluarà la ressolució als problemes plantejats. De manera general, aquests supòsits pràctics estaran relacionats amb algun article científic que el professor proporcionarà als alumnes amb antelació per tal de poder-ho preparar. 20%
Treballs col·laboratius.
A1
CT2
CT3
CT5
S'avaluarà tant el contingut dels treballs com la presentació (format, gramàtica i expressió escrita) 20%
Proves objectives de preguntes curtes
A1
CT2
CT3
S'avaluarà l'adequació de les respostes a les qüestions plantejades.
Les preguntes estaran relacionades amb el que s'hagi treballat al laboratori
20%
Proves objectives de tipus test
A1
CT2
CT3
S'avaluarà l'adequació de les respostes a les qüestions plantejades. 20%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'assignatura té convocatòria única.

En casos concrets on hi hagi hagut problemes de lliurament de treballs fora de termini, manca de lliuraments de treballs o no realització de proves, es pot concretar un segon examen amb l'alumne tenint en compte les consideracions oportunes en cada cas.

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tauletes i altres aparells que no hagin estat autoritzats per a la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.