2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI
DADES IDENTIFICATIVES 2016_17
Assignatura (*) MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI Codi 19625203
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
ZAMORA MARÍN, FERNANDO
Adreça electrònica fernando.zamora@urv.cat
mariafrancesca.fort@urv.cat
jmcanals@urv.cat
Professors/es
ZAMORA MARÍN, FERNANDO
FORT MARSAL, MARIA FRANCESCA
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
Web
Descripció general i informació rellevant Desenvolupament dels coneixements actulas sobre les macromolècules del vi i les seves implicacions organolèptiques i tecnològiques.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent