2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Presentacions / exposicions
A1
CT5
Desenvolupar els continguts i les conclusions d'un article científic sobre la temàtica.
50%
Treballs
A1
CT5
Treball individual per escrit, per explicar els continguts d'un article científic, interpretant les conclusions i donant una visió crítica del mateix. 25%
Altres  

Capacitat de comunicació (en la presentació i el treball)

25%
 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'assignatura té convocatòria única.

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.