2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS Codi 19625204
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
Adreça electrònica gemma.beltran@urv.cat
nicolasrozes@urv.cat
Professors/es
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
ROZÈS , NICOLAS ANDRE LOUIS
Web
Descripció general i informació rellevant En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Conèixer els microorganismes involucrats en l'elaboració del vi, les rutes bioquímiques principals, i els avenços científics dins d'aquest camp
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent