2018_19
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Resolució de problemes, exercicis
A1
A3
A9
Resolució de les diferents tasques i problemes plantejats al llarg del curs sobre el temari de l'assignatura. 20%
Presentacions / exposicions
A1
A3
A9
CT5
Presentació i discussió per part dels alumnes de resultats i / o articles científics 30%
Proves mixtes
A1
A3
A9
S'avaluaran els continguts donats a classe mitjançant proves mixtes. 50%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Aquesta assignatura és de convocatòria única. Els professors informaran del sistema de recuperació a l'inici del curs.

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no hagin estat autoritzats per a la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora