2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  NOUS REPTES A LA FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Treballs
A3
A9
Revisió bibliogràfica 20%
Proves objectives de preguntes curtes
A3
Prova escrita per avaluar els continguts exposats a l'assignatura 80%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'assignatura té convocatòria única.

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòvils, tauletes o altres aparells que no estiguin expressament autoritzats per a la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat evaluativa de l'assignatura tant en suport material com virtual i electrònic suposa que l'estudiant tindrà la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar l'inici d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector/a.