2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI Codi 19625206
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
CORDERO OTERO, RICARDO ROMÁN
Adreça electrònica cristina.reguant@urv.cat
mjesus.torija@urv.cat
ricardo.cordero@urv.cat
Professors/es
REGUANT MIRANDA, CRISTINA
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
CORDERO OTERO, RICARDO ROMÁN
Web
Descripció general i informació rellevant a) Familiaritzar l'alumnat amb les tècniques clàssiques i emergents de la biotecnologia enològica. b) Conèixer les tècniques de biologia molecular utilitzades en la identificació i caracterització de microorganismes del vi. c) Reforçar el raonament crític cap a les solucions biotecnologies en el sector de l'enologia.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent