2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS Codi 19625207
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Enginyeria Química
Coordinador/a
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Adreça electrònica francisco.lopez@urv.cat
mjesus.torija@urv.cat
Professors/es
LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Web
Descripció general i informació rellevant En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent