University Rovira y Virgili |
Educational guide Faculty of Oenology |
english |
Fermented Beverages (2014) |
![]() |
![]() |
![]() |
IDENTIFYING DATA | 2020_21 |
Subject | LATEST ADVANCES IN THE PRODUCTION OF VINEGARS AND DISTILLED BEVERAGES | Code | 19625207 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 2nd | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Optional | 1Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Type A | Code | Learning outcomes |
A1 |
Identificar els diferents subproductes que es poden elaborar a partir del procès de producció dels vins. Distingir els sistemes de destil·lació, així com els tipus de destil·lats i els mètodes de producció a apartir del vi. | |
A2 |
Identificar els diferents tipus de vinagre així com els mètodes de producció i les accions que es poden realitzar per a optimitzar el procès | |
A3 |
Identificar els diferents tipus de vinagre així com els mètodes de producció i les accions que es poden realitzar per a optimitzar el procès | |
A9 |
Utilitzar de forma crítica la informació disponible sobre l'elaboració de vinagres i destil·lats | |
Type B | Code | Learning outcomes |
Type C | Code | Learning outcomes |