Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
INNOVACIÓ EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | INNOVACIÓ EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS | Codi | 19625208 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Tractaments prefermentatius de mosts de raïm. Alternatives a la clarificació de mosts. |
|
2. Clarificació i filtració de vins. Filtració tangencial. | |
3. Estabilització proteica de vins blancs. Noves estratègies | |
4. Estabilització tartàrica de vins. Nous mètodes de predicció de l'estabilitat tartàrica. Desenvolupament tecnològic dels mètodes de tractament i procediment de millora. | |
5. Desmetalización metàl·lica de vins. Desferrización de vins mitjançant l'aplicació de tècniques d'intercanvi protònic. Eliminació de metalls pesants. |