2014_15
Guía docente 
Facultad de Enología
A A 
castellano 
Bebidas Fermentadas (2014)
 Asignaturas
  INNOVACIÓN EN TRATAMIENTOS PRE Y POST FERMENTATIVOS
   Evaluación
Metodologías Competencias descripción Peso        
Debates
A5
B3
Participació debats 10%
Presentaciones/exposiciones
A5
B3
C2
Sintesi presentació
Habilitat comunicació
Resposta preguntes
20%
Seminarios
A1
A5
B3
Participació
Resultats treballs
10%
Pruebas orales
A5
B3
Una prova oral de Coneixements
Resposta preguntes
25%
Pruebas de desarrollo
A1
A5
B3
C2
Una prova de desenvolupament que avaluarà la Metodologia i la
Precissió resultats
25%
Otros  

Visites a cellers per veure i conèixer equipaments d'elaboració del vi

10%
 
Otros comentarios y segunda convocatoria

L'assignatura té convocatòria única.

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.