Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA | Codi | 19625209 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Juny, Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
Michael J. Goss, Mário Carvalho, Isabel Brito. 2017. Functional Diversity of Mycorrhiza and Sustainable Agriculture. Management to Overcome Biotic and Abiotic Stresses. Academic Press. ISBN 978-0-12-804244-1. Sally E. Smith, David Read. 2008. Mycorrhizal Symbiosis. 3rd edition. Academic Press. ISBN 978-0-12-370526-6. Alfonso Carrascosa, Rosario Muñoz, Ramón González. 2005. Microbiología del vino. AMV Ediciones. ISBN 978-8-48-744006-9. Luis Flores Martí. 2018. Defectos organolépticos del vino ¿cuáles y por qué?. AMV Ediciones. ISBN 978-84-946896-9-7. Marcos Zenón Martín Fernández. 2015. Enfermedades de la vid y defectos del vino. Sus análisis y tratamientos. AMV Ediciones. ISBN 978-8-46-135175-6. Luis Hidalgo Fernández-Cano, José Hidalgo Togores. 2011. Tratado de viticultura. AMV Ediciones. ISBN 978-8-48-476424-3. |
|
Complementària | |