Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL DE VINS ESCUMOSOS DEL MÓN |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL DE VINS ESCUMOSOS DEL MÓN | Codi | 19625211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Pràctiques a laboratoris |
|
L'assistència és obligatòria. Els estudiants hauràn de fer una prova pràctica d'identificació d'alguns dels vins escumosos tastats durant el curs (la idetificació serà per tipus, varietats i procedències). |
50% | ||||
Treballs |
|
Treball individual escrit per presentar-lo a classe: Recerca per païssos productors de vins escumosos. Cada alumne treballàrà un país diferent. |
10% | ||||
Proves mixtes |
|
Prova escrita dels continguts donats. | 40% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'assignatura té avaluació única. En cas de no superar la prova escrita, tindran un examen de recuperació. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tauletes i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |