2015_16
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  FISICOQUÍMICA DE L'EFERVESCÈNCIA
DADES IDENTIFICATIVES 2015_16
Assignatura (*) FISICOQUÍMICA DE L'EFERVESCÈNCIA Codi 19625212
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Química Física i Inorgànica
Coordinador/a
ZAMORA MARÍN, FERNANDO
Adreça electrònica fernando.zamora@urv.cat
jmcanals@urv.cat
xavier.mateos@urv.cat
Professors/es
ZAMORA MARÍN, FERNANDO
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
MATEOS FERRÉ, XAVIER
Web
Descripció general i informació rellevant Aquesta assignatura pretne introduir als alumnes en els aspectes fisicoquímics de l'efervescència per millor compendre els fenòmens associats al despreniment del diòxid de carboni dels vins escumosos i les seves implicacions sensorials.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent