2014_15
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  REPTES VITÍCOLES ACTUALS APLICATS A LA MILLORA DE LA QUALITAT DEL RAÏM
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A5 Analitzar i interpretar dades sobre clima i planta (representació en gràfics) per aportar resultats sobre la interacció d'aquests factors (mitjançant anàlisis estadístics).
Interpretar i aportar alternatives a una problemàtica sobre noves tècniques vitícoles a implementar segons varietats de raïm i condicionants de la regió vitícola, a partir de material científic.
 A9 Analitzar i interpretar dades sobre clima i planta (representació en gràfics) per aportar resultats sobre la interacció d'aquests factors (mitjançant anàlisis estadístics).
Interpretar i aportar alternatives a una problemàtica sobre noves tècniques vitícoles a implementar segons varietats de raïm i condicionants de la regió vitícola, a partir de material científic.
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
 B6 Fa presentacions interessants i convincents
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C4 Produeix un text oral gramaticalment correcte
Produeix un text oral ben estructurat, clar i eficaç
Produeix un text escrit gramaticalment correcte
Produeix un text escrit ben estructurat, clar i ric