Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
EL SECTOR CERVESER |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | EL SECTOR CERVESER | Codi | 19625216 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A2 |
Reconèixer les característiques que distingeixen els diferents tipus de cervesa. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT2 |
Dominar les eines per gestionar la pròpia identitat i les activitats en un entorn digital i un context científic i acadèmic. (Ser digital) Cercar i obtenir informació de manera autònoma amb criteris de rellevància, fiabilitat i pertinença, que sigui útil per crear coneixement. (Cercar) Organitzar la informació amb les eines adients (en línia i presencials), per garantir-ne l’actualització, la recuperació i el tractament, a fi de reutilitzar-les en futurs projectes. (Organitzar) | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |