University Rovira y Virgili |
Educational guide Faculty of Oenology |
english |
Fermented Beverages (2014) |
![]() |
![]() |
![]() |
IDENTIFYING DATA | 2020_21 |
Subject | MICROBIOLOGY OF BEER | Code | 19625219 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 2nd | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Optional | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Description | |
Introductory activities | Presentació dels diferents blocs temàtics de la assignatura |
Lecture | Exposició dels continguts teòrics de l'assignatura, ja sigui a classe o publicació dels materials en el Moodle. |
Laboratory practicals | Realització de pràctiques de laboratori relacionades amb la gestió de inòculs i control microbiològic en l'elaboració de cervesa. |
Seminars | Ampliació d'alguns continguts donats a les sessions magistrals, mitjançant diferents activitats (conferències específiques, tasques en línia, discussió d'articles, ..) |
Personal attention | L'alumne pot fer les consultes al professor mitjançant cita prèvia, el fòrum de dubtes o correu electrònic |