2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  MICROBIOLOGIA DE LA CERVESA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques a laboratoris
A1
A3
S'avaluarà l'informe de les pràctiques així com la participació i actitud durant les mateixes 15%
Seminaris
A1
A3
A9
S'avaluaran les diferents activitats realitzades durant els seminaris, així com les tasques a realitzar fora de l'aula. 15%
Proves mixtes
A1
A3
Se evaluaran los contenidos dados en clase mediante pruebas mixtas (dos parciales) 70%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

L'assignatura té convocatòria única.

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tauletes i altres aparells que no estiguin expressament autoritzats per a la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.