2018_19
Guía docente 
Facultad de Enología
A A 
castellano 
Bebidas Fermentadas (2014)
 Asignaturas
  MICROBIOLOGÍA DE LA CERVEZA
   Evaluación
Metodologías Competencias descripción Peso        
Prácticas en laboratorios
A1
A3
Se evaluará el informe de las prácticas así como la participación y actitud durante las mismas. 15%
Seminarios
A1
A3
A9
Se evaluaran las diferentes actividades realizadas durante los seminarios, así como las tareas a realizar fuera del aula. 15%
Pruebas mixtas
A1
A3
CT3
Se evaluaran los contenidos dados en clase, así como en las prácticas, mediante pruebas mixtas 70%
Otros  
 
Otros comentarios y segunda convocatoria

L'assignatura té convocatòria única.

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tauletes i altres aparells que no estiguin expressament autoritzats per a la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.