University Rovira y Virgili |
Educational guide Faculty of Oenology |
english |
Fermented Beverages (2014) |
![]() |
![]() |
![]() |
IDENTIFYING DATA | 2020_21 |
Subject | MICROBIOLOGY OF BEER | Code | 19625219 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 2nd | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Optional | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Methodologies | Competences | Description | Weight | ||||
Laboratory practicals |
|
S'avaluarà l'informe de les pràctiques així com la participació i actitud durant les mateixes | 15% | ||||
Seminars |
|
S'avaluaran les diferents activitats realitzades durant els seminaris, així com les tasques a realitzar fora de l'aula. | 15% | ||||
Mixed tests |
|
Se evaluaran los contenidos dados en clase mediante pruebas mixtas | 70% | ||||
Others |
Other comments and second call | |||
L'assignatura té convocatòria única. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tauletes i altres aparells que no estiguin expressament autoritzats per a la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |