2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  ANÀLISI SENSORIAL DE CERVESA
DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) ANÀLISI SENSORIAL DE CERVESA Codi 19625220
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
CANALS BOSCH, JOAN MIQUEL
Adreça electrònica jmcanals@urv.cat
pol.gimenez@urv.cat
albert.barrachina@urv.cat
arnau.just@urv.cat
Professors/es
CANALS BOSCH, JOAN MIQUEL
GIMÉNEZ GIL, POL
BARRACHINA ROBERT, ALBERT
JUST BORRÀS, ARNAU
Web
Descripció general i informació rellevant En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Aplicació de l'anàlisis sensorial a la cervesa, defectes, tipologies i factors que afecten els diferents atributs
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent