Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
TREBALL FI DE MÀSTER |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 | |||||||||||||||||||||||
Assignatura (*) | TREBALL FI DE MÀSTER | Codi | 19625301 | |||||||||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||||||||
15 | Treball fi de màster | Primer | AN conv. única |
|||||||||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Ciències Mèdiques Bàsiques Enginyeria Química Gestió d'Empreses Química Analítica i Química Orgànica |
|||||||||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | fernando.zamora@urv.cat montserrat.poblet@urv.cat olga.busto@urv.cat ricard.boque@urv.cat cristina.reguant@urv.cat jmcanals@urv.cat gemma.beltran@urv.cat nicolasrozes@urv.cat mjesus.torija@urv.cat 0 ricardo.cordero@urv.cat roger.plata@urv.cat mariapaz.romero@urv.cat carmen.portillo@urv.cat jordi.demier@urv.cat |
|||||||||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | ||||||||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |