2018_19
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  TREBALL FI DE MÀSTER
DADES IDENTIFICATIVES 2018_19
Assignatura (*) TREBALL FI DE MÀSTER Codi 19625301
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
15 Treball fi de màster Primer AN conv. única
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Ciències Mèdiques Bàsiques
Enginyeria Química
Gestió d'Empreses
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
Adreça electrònica laura.acena@urv.cat
olga.busto@urv.cat
ricard.boque@urv.cat
montserrat.mestres@urv.cat
cristina.reguant@urv.cat
gemma.beltran@urv.cat
nicolasrozes@urv.cat
mjesus.torija@urv.cat
immaculada.andorra@urv.cat
roger.plata@urv.cat
mariapaz.romero@urv.cat
carmen.portillo@urv.cat
jordi.demier@urv.cat
pablo.martin@urv.cat
Professors/es
ACEÑA MUÑOZ, LAURA
BUSTO BUSTO, OLGA
BOQUÉ MARTÍ, RICARD
MESTRES SOLÉ, MARIA MONTSERRAT
REGUANT MIRANDA, CRISTINA
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
ROZÈS , NICOLAS ANDRE LOUIS
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
ANDORRÀ SOLSONA, IMMACULADA
PLATA COTS, ROGER
ROMERO FABREGAT, MARIA PAZ
PORTILLO GUISADO, MARIA DEL CARMEN
DE MIER VINUE, JORDI
MARTÍN QUINTÍN, PABLO
Web
Descripció general i informació rellevant
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent