2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  TREBALL FI DE MÀSTER
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
4 4 8
Selecció/assignació del treball de fi de grau
4 4 8
Mecanismes de coordinació i seguiment del treball de fi de grau
A5
A7
A9
B3
B6
22 22 44
Elaboració del treball de fi de grau
A1
A2
A5
A7
A8
A9
B2
B3
C2
10 250 260
Presentació i defensa del treball de fi de grau
A7
A9
B2
B3
B6
C1
C2
C4
5 50 55
 
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat