2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  TREBALL FI DE MÀSTER
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
4 4 8
Selecció/assignació del treball de fi de grau
CT1
CT2
4 4 8
Mecanismes de coordinació i seguiment del treball de fi de grau/màster
A5
A7
A9
22 22 44
Elaboració del treball de fi de grau/màster
A1
A2
A3
A4
A5
A6
A7
A8
A9
CT1
CT2
CT3
10 250 260
Presentació i defensa del treball de fi de grau/máster
A7
A9
CT5
5 50 55
 
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat