2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  TREBALL FI DE MÀSTER
   Criteris i procediments d’avaluació
Es durà a terme una avaluació interna (per part de la universitat)
Metodologies Competències Descripció Pes        
Elaboració del treball de fi de grau/màster
A1
A2
A3
A4
A5
A6
A7
A8
A9
CT1
CT2
CT3
La intruccions sobre la elaboració de la memòria de TFM estaràn disponibles en el Moodle del curs. 40 %
Presentació i defensa del treball de fi de grau/máster
A7
A9
CT5
La defensa consistirà en una presentació del treball final de Máster (max 20 minuts). Posteriorment hi haurà un torn de preguntes i discussió amb els membres del tribunal 60%
Altres
 
Altres comentaris i segona convocatòria

En l'avaluació del TFM es tindran en compte:

- l'avaluació del treball escrit

- l'avaluació de la presentació oral i posterior discussió

La intruccions sobre la elaboració de la memòria de TFM estaràn disponibles en el Moodle del curs.

El pes específic de cada apartat estarà inclòs a la guia docent de cada màster. S'utilitzarà un sistema objectiu d'avaluació, tipus rúbrica.

El President del Tribunal lliurarà al/ a la Coordinador/a acadèmic/a del TFM del Màster la nota final obtinguda per cada alumne.

El/la coordinador/a acadèmic/a del TFM lliurarà als alumnes la nota final i en el cas de que no s'hagi aprovat informarà individualment a cada alumne de les correccions necessàries i si s'escau, de l'inici d'un nou procés. Per a la revisió de la qualificació final se seguirà el procediment establert a la Normativa Acadèmica de Grau i Màster.