Universitat Rovira i Virgili |
Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
![]() |
![]() ![]() |
|||||
Primer Curs | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
19625105 | AVALUACIÓ DE SOSTENIBILITAT: ANÀLISI DEL CICLE DE VIDA | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
19625101 | BEGUDES FERMENTADES | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
19625104 | PREPARACIÓ I PRESENTACIÓ DE PROJECTES | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
19625103 | QUIMIOMETRIA PEL CONTROL DE BEGUDES FERMENTADES | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
19625102 | SEGURETAT ALIMENTÀRIA | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
19625401 | PRÀCTIQUES EXTERNES | 2Q |
Pràctiques Externes obligatòria | 9 | |
19625301 | TREBALL FI DE MÀSTER | AN |
Treball fi de màster | 15 | |
Optativa | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
19625202 | ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA | 1Q |
Optativa | 3 | |
19625204 | AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS | 1Q |
Optativa | 3 | |
19625216 | EL SECTOR CERVESER | 1Q |
Optativa | 3 | |
19625203 | MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI | 1Q |
Optativa | 3 | |
19625205 | NOUS REPTES A LA FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA | 1Q |
Optativa | 3 | |
19625207 | ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS | 1Q |
Optativa | 3 | |
19625209 | ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA | Juny, Jul., Set. |
Optativa | 3 | |
19625220 | ANÀLISI SENSORIAL DE CERVESA | Juny, Jul., Set. |
Optativa | 3 | |
19625201 | COMUNICACIÓ CIENTÍFICA | Juny, Jul., Set. |
Optativa | 3 | |
19625208 | INNOVACIÓ EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS | Juny, Jul., Set. |
Optativa | 3 | |
19625217 | MALTA I TECNOLOGIA DEL MALT | Juny, Jul., Set. |
Optativa | 3 | |
19625219 | MICROBIOLOGIA DE LA CERVESA | Juny, Jul., Set. |
Optativa | 3 | |
19625218 | TECNOLOGIA CERVESERA | Juny, Jul., Set. |
Optativa | 9 | |
Complements formació | |||||
Codi | Nom | Període | Tipus | Crèd. | |
19224107 | ANÀLISI SENSORIAL I | 1Q |
Obligatòria | 3 | |
19224106 | ENOLOGIA GENERAL I | 1Q |
Obligatòria | 6 | |
19224113 | ANÀLISI SENSORIAL II | Juny, Jul., Set. |
Obligatòria | 3 | |