2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016)
 Assignatures
  OCI I ENOTURISME
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Sessió Magistral
A3
A5
Al final del curs s’organitzarà una prova test amb respostes múltiples per avaluar l’aprenentatge de tot el programa impartit a les classes frontals 30%
Seminaris
A3
A5
CT1
L’assistència i la participació són una part integral del procés d’aprenentatge, que s’avalua transversalment mitjançant un “bonus” a la nota
Pràctiques de camp/sortides
A3
CT7
Un quadern de camp relatiu a les activitats d'interès per a l'assignatura fetes durant les sortides serà lliurat als professors al final del període de classes. L’avaluació té en compte la profunditat, les referències creuades, el tracte personal i la integritat de les observacions 30%
Proves mixtes
A3
A5
CT1
CT7
"Projecte en equip" en grups de 3-4 estudiants sobre el potencial de una destinació enoturística / el disseny d'un nou producte / les pautes per a un pla de desenvolupament, que es presentarà oralment a classe (50% d'aquesta part de la nota) i es lliurarà com a assaig escrit (50%). Temes a decidir juntament amb els professors durant el mes de novembre. 40%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria