Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
PRODUCCIÓ DE VINS ESCUMOSOS |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | PRODUCCIÓ DE VINS ESCUMOSOS | Codi | 19635104 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1 |
Reconèixer els processos d'elaboració, així com els equips necessaris per a la producció dels diferents tipus de vi i vins especials (escumosos, dolços, fortificats i de criança) | |
A9 |
Adquirir habilitats científiques i pràctiques en diferents processos de producció de vins | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |