Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
PRODUCCIÓ DE VINS ESCUMOSOS |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | PRODUCCIÓ DE VINS ESCUMOSOS | Codi | 19635104 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | ||||||
Sessió Magistral |
|
20 | 28.5 | 48.5 | ||||||
Seminaris |
|
6 | 7.5 | 13.5 | ||||||
Pràctiques de camp/sortides |
|
18 | 30 | 48 | ||||||
Sessions de tast |
|
15 | 22.5 | 37.5 | ||||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 0 | 1 | ||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
2 | 2 | 4 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |