2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016)
 Assignatures
  PRODUCCIÓ DE VINS ESCUMOSOS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
A1
1 0 1
Sessió Magistral
A1
20 28.5 48.5
Seminaris
A1
6 7.5 13.5
Pràctiques de camp/sortides
A1
A9
18 30 48
Sessions de tast
A1
15 22.5 37.5
Atenció personalitzada
1 0 1
 
Proves objectives de preguntes curtes
A1
A9
2 2 4
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat