Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
ADAPTACIÓ A LA GEOGRAFIA I L'ECONOMIA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | ADAPTACIÓ A LA GEOGRAFIA I L'ECONOMIA | Codi | 19635201 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Introducció a les dues parts de l’assignatura i a les activitats a fer. |
Sessió Magistral | Explicació dels principals continguts de l’assignatura, amb indicació de lectures complementàries |
Pràctiques a través de TIC | Explicació i recerca de les principals fonts de dades per a l’estudi del territori |
Presentacions / exposicions | Presentació de treballs de curs per parelles. es plantegen dos treballs i per tant dues presentacions, una sobre la part geogràfica (tema 1) i l'altra sobre la part econòmica (temes 2 a 4). |
Pràctiques de camp/sortides | Sortida a la Terra Alta per conèixer un context determinat de l’activitat enoturística |
Treballs | Dos treballs: Geografia: Treball de curs per parelles sobre el context territorial d’un territori enoturístic. Economia: Treball de curs per parelles sobre l'anàlisi de l'economia d'un territori turístic. Els treballs es poden fer de forma complementària, però sense repetir continguts. Els professors donaran una guia d'elaboració del treball a l'inici de curs. |
Atenció personalitzada | Tutories per a l'elaboració delt reball i la presentació. |