2007_08
Educational guide 
Facultat d`Enologia
A A 
 
 
Enologia (2006)
 Printing Teaching Guides procedure for accreditation of programs of subjects passed at the URV.

Select which subjects you want to get the list of programs with the identification data and the contents of the subjects for which accreditation is requested. Remember that the printed document has no official status and should be validated by / for the Head office of the center


First Year
Code Name Period Type Credits Selected
195131106 ANÀLISI I CONTROL QUÍMIC ENOLÒGIC Only annual
Obligatòria 7.5
195131108 ANGLÈS I Only annual
Obligatòria 3
195131102 BIOLOGIA DE LA VINYA Only annual
Obligatòria 6
195131103 BIOQUIMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES Only annual
Obligatòria 13.5
195131101 COMPOSICIÓ I EVOLUCIÓ DEL VI Only annual
Obligatòria 4.5
195131107 CULTURA VITIVINÍCOLA Only annual
Obligatòria 4.5
195131105 ENOLOGIA GENERAL Only annual
Obligatòria 12
195131104 VITICULTURA Only annual
Obligatòria 9
Optional
Code Name Period Type Credits Selected
195131206 ANÁLISIS SENSORIAL APROFUNDIT Only annual
Optativa 4.5
195131205 COMERCIALITZACIÓ I EXPORTACIÓ DE VINS Only annual
Optativa 4.5
195131213 COMPONENTS BIOACTIUS DELS ALIMENTS Only annual
Optativa 3
195131201 COMPTABILITAT, ÀNALISI COMPTABLE I FINANCER Only annual
Optativa 4.5
195131202 DIRECCIÓ I ORGANITZACIÓ D`EMPRESES Only annual
Optativa 3
195131211 ECOLOGÍA DE MICROORGANISMES DURANT LA FERMENTACIÓ VÍNICA; APLICACIÓ DE TÈCNIQUES MOLECULARS Only annual
Optativa 5
195131215 EL COLOR DEL VI NEGRE Only annual
Optativa 5
195131216 ESTADA DE RECERCA Only annual
Optativa 30
195131208 ESTADA PROFESSIONAL EN EMPRESA Only annual
Optativa 30
195131203 GESTIÓ DE RECURSOS HUMANS Only annual
Optativa 3
195131212 LA INVESTIGACIÓ EN ENOLOGIA EN ESPANYA Only annual
Optativa 3
195131204 MARKETING I TÈCNIQUES DE COMUNICACIÓ Only annual
Optativa 3
195131207 NORMATIVA I LEGISLACIÓ VITIVINÍCOLA Only annual
Optativa 4.5
195131210 NOVES TENDÈNCIES EN L`ANÀLISI INSTRUMENTAL DEL VI Only annual
Optativa 3
195131214 SEMINARI CIENTÍFIC; NOVES TENDÈNCIES EN MICROBIOLOGIA ENOLÒGICA Only annual
Optativa 5
195131209 TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L`ELABORACIÓ DE VINS Only annual
Optativa 3