2010_11
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2006)
 Impressió de Guies Docents per al procediment d'acreditacions de programes de les assignatures superades a la URV.

Selecciona les assignatures de les quals vulguis obtenir la relació dels programes amb les dades identificatives i els continguts de les assignatures de les quals es demana l'acreditació. Recorda que el document imprès no te validesa oficial i haurà de ser validat pel/ per la Cap de secretaria del centre


Primer Curs
Codi Nom Període Tipus Crèd. Seleccionades
195131110 TREBALL DE FI DE MÀSTER Únic anual
Obligatòria 30
Segon Curs
Codi Nom Període Tipus Crèd. Seleccionades
195131109 COMUNICACIÓ CIENTÍFICA Únic anual
Obligatòria 3
Optativa
Codi Nom Període Tipus Crèd. Seleccionades
195131224 BACTERIS LÀCTICS I FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA Únic anual
Optativa 3
195131223 BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLÒGICS Únic anual
Optativa 3
195131219 COMPOSTOS FENÒLICS, POLISICÀRIDS I PROTEÏNES DEL VI Únic anual
Optativa 3
195131227 DISSENY EXPERIMENTAL I TRACTAMENT ESTADÍSTIC EN ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA Únic anual
Optativa 3
195131217 ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS Únic anual
Optativa 3
195131212 LA INVESTIGACIÓ EN ENOLOGIA A ESPANYA Únic anual
Optativa 3
195131221 LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA Únic anual
Optativa 3
195131210 NOVES TENDÈNCIES EN L'ANÀLISI INSTRUMENTAL DEL VI Únic anual
Optativa 3
195131225 ORIENTACIÓ PROFESSIONAL I CIUTADANIA Únic anual
Optativa 3
195131226 SEMINARI CIENTÍFIC EN ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA Únic anual
Optativa 3
195131220 TÈCNIQUES D'ESTUDI EN MICOLOGIA Únic anual
Optativa 3
195131222 TÈCNIQUES MOLECULARS D'ANÀLISI I CONTROL MICROBIOLÒGIC Únic anual
Optativa 3
195131209 TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE VINS Únic anual
Optativa 3