2007_08
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2006)
 Assignatures

Primer Curs
CodiNomPeríodeTipusCrèd.
195131106 ANÀLISI I CONTROL QUÍMIC ENOLÒGIC Únic anual
Obligatòria 7.5
195131108 ANGLÈS I Únic anual
Obligatòria 3
195131102 BIOLOGIA DE LA VINYA Únic anual
Obligatòria 6
195131103 BIOQUIMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES Únic anual
Obligatòria 13.5
195131101 COMPOSICIÓ I EVOLUCIÓ DEL VI Únic anual
Obligatòria 4.5
195131107 CULTURA VITIVINÍCOLA Únic anual
Obligatòria 4.5
195131105 ENOLOGIA GENERAL Únic anual
Obligatòria 12
195131104 VITICULTURA Únic anual
Obligatòria 9
Optativa
CodiNomPeríodeTipusCrèd.
195131206 ANÁLISIS SENSORIAL APROFUNDIT Únic anual
Optativa 4.5
195131205 COMERCIALITZACIÓ I EXPORTACIÓ DE VINS Únic anual
Optativa 4.5
195131213 COMPONENTS BIOACTIUS DELS ALIMENTS Únic anual
Optativa 3
195131201 COMPTABILITAT, ÀNALISI COMPTABLE I FINANCER Únic anual
Optativa 4.5
195131202 DIRECCIÓ I ORGANITZACIÓ D`EMPRESES Únic anual
Optativa 3
195131211 ECOLOGÍA DE MICROORGANISMES DURANT LA FERMENTACIÓ VÍNICA; APLICACIÓ DE TÈCNIQUES MOLECULARS Únic anual
Optativa 5
195131215 EL COLOR DEL VI NEGRE Únic anual
Optativa 5
195131216 ESTADA DE RECERCA Únic anual
Optativa 30
195131208 ESTADA PROFESSIONAL EN EMPRESA Únic anual
Optativa 30
195131203 GESTIÓ DE RECURSOS HUMANS Únic anual
Optativa 3
195131212 LA INVESTIGACIÓ EN ENOLOGIA EN ESPANYA Únic anual
Optativa 3
195131204 MARKETING I TÈCNIQUES DE COMUNICACIÓ Únic anual
Optativa 3
195131207 NORMATIVA I LEGISLACIÓ VITIVINÍCOLA Únic anual
Optativa 4.5
195131210 NOVES TENDÈNCIES EN L`ANÀLISI INSTRUMENTAL DEL VI Únic anual
Optativa 3
195131214 SEMINARI CIENTÍFIC; NOVES TENDÈNCIES EN MICROBIOLOGIA ENOLÒGICA Únic anual
Optativa 5
195131209 TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L`ELABORACIÓ DE VINS Únic anual
Optativa 3