2007_08
Guía docente 
Facultat d`Enologia
A A 
 
 
Enologia (2006)
 Asignaturas

Primer Curso
CódigoNombrePeriodoTipoCr.totales
195131101 COMPOSICIÓ I EVOLUCIÓ DEL VI Único anual
Obligatoria 4.5
195131102 BIOLOGIA DE LA VINYA Único anual
Obligatoria 6
195131103 BIOQUIMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES Único anual
Obligatoria 13.5
195131104 VITICULTURA Único anual
Obligatoria 9
195131105 ENOLOGIA GENERAL Único anual
Obligatoria 12
195131106 ANÀLISI I CONTROL QUÍMIC ENOLÒGIC Único anual
Obligatoria 7.5
195131107 CULTURA VITIVINÍCOLA Único anual
Obligatoria 4.5
195131108 ANGLÈS I Único anual
Obligatoria 3
Optativa
CódigoNombrePeriodoTipoCr.totales
195131201 COMPTABILITAT, ÀNALISI COMPTABLE I FINANCER Único anual
Optativa 4.5
195131202 DIRECCIÓ I ORGANITZACIÓ D`EMPRESES Único anual
Optativa 3
195131203 GESTIÓ DE RECURSOS HUMANS Único anual
Optativa 3
195131204 MARKETING I TÈCNIQUES DE COMUNICACIÓ Único anual
Optativa 3
195131205 COMERCIALITZACIÓ I EXPORTACIÓ DE VINS Único anual
Optativa 4.5
195131206 ANÁLISIS SENSORIAL APROFUNDIT Único anual
Optativa 4.5
195131207 NORMATIVA I LEGISLACIÓ VITIVINÍCOLA Único anual
Optativa 4.5
195131209 TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L`ELABORACIÓ DE VINS Único anual
Optativa 3
195131210 NOVES TENDÈNCIES EN L`ANÀLISI INSTRUMENTAL DEL VI Único anual
Optativa 3
195131211 ECOLOGÍA DE MICROORGANISMES DURANT LA FERMENTACIÓ VÍNICA; APLICACIÓ DE TÈCNIQUES MOLECULARS Único anual
Optativa 5
195131212 LA INVESTIGACIÓ EN ENOLOGIA EN ESPANYA Único anual
Optativa 3
195131213 COMPONENTS BIOACTIUS DELS ALIMENTS Único anual
Optativa 3
195131214 SEMINARI CIENTÍFIC; NOVES TENDÈNCIES EN MICROBIOLOGIA ENOLÒGICA Único anual
Optativa 5
195131215 EL COLOR DEL VI NEGRE Único anual
Optativa 5
195131208 ESTADA PROFESSIONAL EN EMPRESA Único anual
Optativa 30
195131216 ESTADA DE RECERCA Único anual
Optativa 30