2008_09
Universidad
Rovira y Virgili
Guía docente 
Facultat d`Enologia
A A 
 
 
Enologia (2006)
 Asignaturas

Primer Curso
CódigoNombrePeriodoTipoCr.totales
195131101 COMPOSICIÓ I EVOLUCIÓ DEL VI Único anual
Obligatoria 4.5
195131102 BIOLOGIA DE LA VINYA Único anual
Obligatoria 6
195131103 BIOQUIMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES Único anual
Obligatoria 13.5
195131104 VITICULTURA Único anual
Obligatoria 9
195131105 ENOLOGIA GENERAL Único anual
Obligatoria 12
195131106 ANÀLISI I CONTROL QUÍMIC ENOLÒGIC Único anual
Obligatoria 7.5
195131107 CULTURA VITIVINÍCOLA Único anual
Obligatoria 4.5
195131108 ANGLÈS I Único anual
Obligatoria 3
195131110 TREBALL DE FI DE MÀSTER Único anual
Obligatoria 30
Segundo Curso
CódigoNombrePeriodoTipoCr.totales
195131109 SCIENTIFIC COMMUNICATION Único anual
Obligatoria 3
195131111 TREBALL DE FI DE MÀSTER: ESTADA PROFESSIONAL EN EMPRESA Único anual
Obligatoria 30
Optativa
CódigoNombrePeriodoTipoCr.totales
195131201 COMPTABILITAT, ÀNALISI COMPTABLE I FINANCER Único anual
Optativa 4.5
195131202 DIRECCIÓ I ORGANITZACIÓ D'EMPRESES Único anual
Optativa 3
195131203 GESTIÓ DE RECURSOS HUMANS Único anual
Optativa 3
195131206 ANÁLISIS SENSORIAL APROFUNDIT Único anual
Optativa 4.5
195131207 NORMATIVA I LEGISLACIÓ VITIVINÍCOLA Único anual
Optativa 4.5
195131209 TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE VINS Único anual
Optativa 3
195131210 NOVES TENDÈNCIES EN L'ANÀLISI INSTRUMENTAL DEL VI Único anual
Optativa 3
195131212 LA INVESTIGACIÓ EN ENOLOGIA A ESPANYA Único anual
Optativa 3
195131214 SEMINARI CIENTÍFIC; NOVES TENDÈNCIES EN MICROBIOLOGIA ENOLÒGICA Único anual
Optativa 5
195131216 TREBALL DE FI DE MÀSTER Único anual
Optativa 30
195131223 BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLÒGICS Único anual
Optativa 3
195131217 ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS Único anual
Optativa 3
195131224 BACTERIS LÀCTICS I FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA Único anual
Optativa 3
195131220 TÈCNIQUES D'ESTUDI EN MICOLOGIA Único anual
Optativa 3
195131222 TÈCNIQUES MOLECULARS D'ANÀLISI I CONTROL MICROBIOLÒGIC Único anual
Optativa 3
195131219 COMPOSTOS FENÒLICS, POLISICÀRIDS I PROTEÏNES DEL VI Único anual
Optativa 3
195131221 LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA Único anual
Optativa 3
195131225 ORIENTACIÓ PROFESSIONAL I CIUTADANIA Único anual
Optativa 3