2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2006)
 Assignatures

Primer Curs
CodiNomPeríodeTipusCrèd.
195131106 ANÀLISI I CONTROL QUÍMIC ENOLÒGIC Únic anual
Obligatòria 7.5
195131108 ANGLÈS I Únic anual
Obligatòria 3
195131102 BIOLOGIA DE LA VINYA Únic anual
Obligatòria 6
195131103 BIOQUIMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES Únic anual
Obligatòria 13.5
195131101 COMPOSICIÓ I EVOLUCIÓ DEL VI Únic anual
Obligatòria 4.5
195131107 CULTURA VITIVINÍCOLA Únic anual
Obligatòria 4.5
195131105 ENOLOGIA GENERAL Únic anual
Obligatòria 12
195131110 TREBALL DE FI DE MÀSTER Únic anual
Obligatòria 30
195131104 VITICULTURA Únic anual
Obligatòria 9
Segon Curs
CodiNomPeríodeTipusCrèd.
195131109 SCIENTIFIC COMMUNICATION Únic anual
Obligatòria 3
195131111 TREBALL DE FI DE MÀSTER: ESTADA PROFESSIONAL EN EMPRESA Únic anual
Obligatòria 30
Optativa
CodiNomPeríodeTipusCrèd.
195131206 ANÁLISIS SENSORIAL APROFUNDIT Únic anual
Optativa 4.5
195131224 BACTERIS LÀCTICS I FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA Únic anual
Optativa 3
195131223 BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLÒGICS Únic anual
Optativa 3
195131219 COMPOSTOS FENÒLICS, POLISICÀRIDS I PROTEÏNES DEL VI Únic anual
Optativa 3
195131201 COMPTABILITAT, ÀNALISI COMPTABLE I FINANCER Únic anual
Optativa 4.5
195131202 DIRECCIÓ I ORGANITZACIÓ D'EMPRESES Únic anual
Optativa 3
195131227 DISSENY EXPERIMENTAL I TRACTAMENT ESTADÍSTIC EN ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA Únic anual
Optativa 3
195131217 ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS Únic anual
Optativa 3
195131203 GESTIÓ DE RECURSOS HUMANS Únic anual
Optativa 3
195131212 LA INVESTIGACIÓ EN ENOLOGIA A L'ESTAT ESPANYOL Únic anual
Optativa 3
195131221 LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA Únic anual
Optativa 3
195131207 NORMATIVA I LEGISLACIÓ VITIVINÍCOLA Únic anual
Optativa 4.5
195131210 NOVES TENDÈNCIES EN L'ANÀLISI INSTRUMENTAL DEL VI Únic anual
Optativa 3
195131225 ORIENTACIÓ PROFESSIONAL I CIUTADANIA Únic anual
Optativa 3
195131226 SEMINARI CIENTÍFIC EN ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA Únic anual
Optativa 3
195131214 SEMINARI CIENTÍFIC; NOVES TENDÈNCIES EN MICROBIOLOGIA ENOLÒGICA Únic anual
Optativa 5
195131220 TÈCNIQUES D'ESTUDI EN MICOLOGIA Únic anual
Optativa 3
195131222 TÈCNIQUES MOLECULARS D'ANÀLISI I CONTROL MICROBIOLÒGIC Únic anual
Optativa 3
195131209 TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE VINS Únic anual
Optativa 3
195131216 TREBALL DE FI DE MÀSTER Únic anual
Optativa 30