2010_11
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2006)
 Assignatures

Primer Curs
CodiNomPeríodeTipusCrèd.
195131110 TREBALL DE FI DE MÀSTER Únic anual
Obligatòria 30
Segon Curs
CodiNomPeríodeTipusCrèd.
195131109 COMUNICACIÓ CIENTÍFICA Únic anual
Obligatòria 3
Optativa
CodiNomPeríodeTipusCrèd.
195131224 BACTERIS LÀCTICS I FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA Únic anual
Optativa 3
195131223 BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLÒGICS Únic anual
Optativa 3
195131219 COMPOSTOS FENÒLICS, POLISICÀRIDS I PROTEÏNES DEL VI Únic anual
Optativa 3
195131227 DISSENY EXPERIMENTAL I TRACTAMENT ESTADÍSTIC EN ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA Únic anual
Optativa 3
195131217 ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS Únic anual
Optativa 3
195131212 LA INVESTIGACIÓ EN ENOLOGIA A ESPANYA Únic anual
Optativa 3
195131221 LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA Únic anual
Optativa 3
195131210 NOVES TENDÈNCIES EN L'ANÀLISI INSTRUMENTAL DEL VI Únic anual
Optativa 3
195131225 ORIENTACIÓ PROFESSIONAL I CIUTADANIA Únic anual
Optativa 3
195131226 SEMINARI CIENTÍFIC EN ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA Únic anual
Optativa 3
195131220 TÈCNIQUES D'ESTUDI EN MICOLOGIA Únic anual
Optativa 3
195131222 TÈCNIQUES MOLECULARS D'ANÀLISI I CONTROL MICROBIOLÒGIC Únic anual
Optativa 3
195131209 TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE VINS Únic anual
Optativa 3