Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Alumnes Màsters Interuniversitaris |
Assignatures |
ESPAIS I EINES PER AL TREBALL COL·LABORATIU |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | ESPAIS I EINES PER AL TREBALL COL·LABORATIU | Codi | 11665211 | ||||
Ensenyament | Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | |||
3 | Optativa | AN |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
La colaboración como método de enseñanza en contextos formativos virtuales La col·laboració com a mètode d'ensenyament en contextos formatius virtuals |
Colaborar versus cooperar / Col·laborar versus cooperar Características diferenciales de la colaboración en espacios virtuales / Característiques deferencials de la col·laboració en espais virtuals Diseño y planificación de experiencias colaborativas / Disseny i planificació d'experiències col·laboratives |
La colaboración informal La col·laboració informal |
Colaboración 2.0 / Col·laboració 2.0 Espacios colaborativos de carácter social /Espais col·laboratius de caràcter social La colaboración informal como herramienta de formación permanente / La col·laboració informal com a eina de formació permanent |