2010_11
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  QUÍMICA II
DADES IDENTIFICATIVES 2010_11
Assignatura (*) QUÍMICA II Codi 20214009
Ensenyament
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Formació bàsica Primer Segon
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
CALLAO LASMARIAS, MARÍA PILAR
BUSTO BUSTO, OLGA
Adreça electrònica sergio.castillon@urv.cat
virginia.cadiz@urv.cat
laura.acena@urv.cat
olga.busto@urv.cat
mariapilar.callao@urv.cat
0
alemayehupaulos.washe@urv.cat
franciscojavier.andrade@urv.cat
Professors/es
CASTILLÓN MIRANDA, SERGIO
CÁDIZ DELEITO, MARIA VIRGINIA
ACEÑA MUÑOZ, LAURA
BUSTO BUSTO, OLGA
CALLAO LASMARIAS, MARÍA PILAR
JORNET OLIVERAS, SANDRA
WASHE ., ALEMAYEHU PAULOS
ANDRADE ., FRANCISCO JAVIER
Web
Descripció general i informació rellevant Proporcionar a l'alumne els conceptes bàsics i metodologia general que permetin el desenvolupament teòric i pràctic de procediments analítics, així com introduir-lo en l’estudi de l'estructura, propietats i reactivitat dels compostos orgànics.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent