2012_13
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  QUÍMICA II
DADES IDENTIFICATIVES 2012_13
Assignatura (*) QUÍMICA II Codi 20214009
Ensenyament
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Formació bàsica Primer Segon
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
CÁDIZ DELEITO, MARIA VIRGINIA
Adreça electrònica virginia.cadiz@urv.cat
itziar.ruisanchez@urv.cat
rosamaria.marce@urv.cat
joan.ferre@urv.cat
mariapilar.callao@urv.cat
omar.boutureira@urv.cat
jordi.riu@urv.cat
laura.vallecillos@urv.cat
mariaisabel.lopez@urv.cat
Professors/es
CÁDIZ DELEITO, MARIA VIRGINIA
RUISANCHEZ CAPELASTEGUI, MARÍA ICIAR
MARCÉ RECASENS, ROSA MARIA
FERRÉ BALDRICH, JOAN
CALLAO LASMARIAS, MARÍA PILAR
BOUTUREIRA MARTÍN, OMAR
RIU RUSELL, JORDI
VALLECILLOS MARSAL, LAURA
LÓPEZ VILARDELL, MARIA ISABEL
Web
Descripció general i informació rellevant Proporcionar a l'alumne els conceptes bàsics i metodologia general que permetin el desenvolupament teòric i pràctic de procediments analítics, així com introduir-lo en l’estudi de l'estructura, propietats i reactivitat dels compostos orgànics.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent