2014_15
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  QUÍMICA II
DADES IDENTIFICATIVES 2014_15
Assignatura (*) QUÍMICA II Codi 20214009
Ensenyament
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Formació bàsica Primer 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
RUISANCHEZ CAPELASTEGUI, MARÍA ICIAR
LLIGADAS PUIG, GERARD
Adreça electrònica gerard.lligadas@urv.cat
itziar.ruisanchez@urv.cat
marta.calull@urv.cat
ricard.boque@urv.cat
carme.aguilar@urv.cat
joan.ferre@urv.cat
marina.galia@urv.cat
antonio.nieto@urv.cat
mariapilar.callao@urv.cat
nuria.fontanals@urv.cat
Professors/es
LLIGADAS PUIG, GERARD
RUISANCHEZ CAPELASTEGUI, MARÍA ICIAR
CALULL BLANCH, MARTA
BOQUÉ MARTÍ, RICARD
AGUILAR ANGUERA, MARIA DEL CARMEN
FERRÉ BALDRICH, JOAN
GALIÀ CLUA, MARINA TERESA
NIETO CEBRIÁN, ANTONIO
CALLAO LASMARIAS, MARÍA PILAR
FONTANALS TORROJA, NÚRIA
Web
Descripció general i informació rellevant Proporcionar a l'alumne els conceptes bàsics i metodologia general que permetin el desenvolupament teòric i pràctic de procediments analítics, així com introduir-lo en l’estudi de l'estructura, propietats i reactivitat dels compostos orgànics.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent