Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL | Codi | 20214010 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Segon | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||
Activitats Introductòries |
|
0.5 | 0.75 | 1.25 | ||||||
Pràctiques a través de TIC |
|
7 | 10.5 | 17.5 | ||||||
Sessió Magistral |
|
37.5 | 60 | 97.5 | ||||||
Resolució de problemes, exercicis |
|
6 | 9 | 15 | ||||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 1.5 | 2.5 | ||||||
Proves objectives de tipus test |
|
5 | 4.5 | 9.5 | ||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
3 | 4.5 | 7.5 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |