2011_12
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
A1.1
0.5 0.75 1.25
Pràctiques a través de TIC
A1.1
7 10.5 17.5
Sessió Magistral
A1.1
A1.3
37.5 60 97.5
Resolució de problemes, exercicis
A1.1
C1.4
6 9 15
Atenció personalitzada
A1.1
1 1.5 2.5
 
Proves objectives de tipus test
A1.1
A1.3
5 4.5 9.5
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A1.3
3 4.5 7.5
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat