2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
A1.1
2 0.75 2.75
Sessió Magistral
A1.1
A3.6
47 42 89
Treballs
A1.1
A3.6
B1.1
B1.5
B5.1
15 10.5 25.5
Resolució de problemes, exercicis
A1.1
A1.3
B4.1
C1.4
12 9 21
Atenció personalitzada
A1.1
1 1.5 2.5
 
Proves pràctiques
A1.1
A1.3
A3.6
B1.1
B1.5
B4.1
B5.1
1 1 2
Proves objectives de tipus test
A1.1
A1.3
A3.6
B1.1
B1.5
B4.1
B5.1
5 5 10
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A1.3
A3.6
B1.1
B1.5
B4.1
B5.1
3 3 6
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat