2013_14
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques a través de TIC
A1.1
A3.6
Realització d'activitats d'aprenentatge a través de l'entorn Moodle 15%
Resolució de problemes, exercicis
A1.1
C1.4
Realització d'activitats d'aprenentatge. Modalitat treball autònom tutoritzat. 10%
Proves pràctiques
A1.1
A1.3
C1.4
Encàrrec de predisseny d’una planta de procés 15%
Proves objectives de tipus test
A1.1
A1.3
Avaluació contingut teòric/pràctic i competències relacionades amb els continguts de l'assignatura 45%
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A1.3
Avaluació contingut teòric/pràctic i competències relacionades amb els continguts de l'assignatura. Prova final pràctica. Selecció respostes en modalitat test. 20%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

La segona convocatòria és independent de la primera. En conseqüència l'alumne que no superi la primera convocatòria haurà d'examinar-se de tot el contingut del curs (modalitat examen tipus test, 100% de la nota).

A les proves d'avaluació no es poden fer servir mòbils, tablets, portàtils i similars.